Om os


Allerød Koncertforening blev stiftet i januar 2021 af de to klarinettister og lærere ved Allerød Musikskole: Martin Kejser, og Frederik von Würden. Alle koncerter finder sted i den smukke og velklingende Tonnasalen på Allerød Musikskole, Lyngevej 198, 3450 Lillerød.


De 2 musikere afholdt en mindre koncertrække i efteråret 2020 med bl.a. støtte fra Allerød Kommune i anledning af fejringen af Allerød Kommunes 50 års jubilæum. Disse koncerter blev en stor succes og gav inspiration til at stifte foreningen.


Allerød Koncertforening er en frivillig forening og de 2 stiftere arbejder gratis.

Det er vigtigt for os at koncerterne bredt viser den akustiske musiks muligheder. Derfor arrangerer vi både koncerter inden for jazz og den klassiske musik. 

Vi ønsker at en koncert i Tonnasalen altid skal være en spændende oplevelse for Allerød og omegns borgere.


Allerød Koncertforening ønsker at være lokalt forankret, og vi har derfor indgået lokale aftaler til vores bar, sceneudsmykning mm.


Vi glæder os meget til at se jer alle sammen til vores arrangementerFrederik von Würden

Frederik von Würden er uddannet på klarinet fra konservatorier i Danmark og USA og er soloklarinettist i Ensemble Storstrøm

Martin Kejser

Martin Kejser, født 1965, er uddannet klarinettist fra Århus, Odense og Paris, og er i dag en aktiv kammer- og orkestermusiker ...